TITAN BelRAI is Vlaams geaccrediteerd

🎉 Naast de goedkeuring van de Federale overheid, ontving Malta Belgium op 6 juni ook de  goedkeuring van de Vlaamse overheid voor het gebruik van haar geïntegreerde BelRAI module. Dankzij deze attestering voldoet onze Titan BelRAI module aan de functionele en technische vereisten en de vereisten van betrouwbaarheid en veiligheid. 

In het continuüm van de KATZ-schaal verhoogt BelRAI de kwaliteit van het zorgdossier van de bewoners alsook de evolutie ervan. Het is een belangrijke informatiebron dat een sterke multidisciplinaire samenwerking creëert en de kwaliteit van de zorg in belangrijke mate zal verhogen.

Sinds het begin van het BelRAI project is Malta Belgium geëngageerd voor de in productiestelling van een Vlaamse BelRAI integratie via scenario 3. Wij helpen onze klanten reeds sinds januari 2022 met de BelRAI manier van werken via de Federale BelRAI integratie in ons Zorgdossier. Vandaag de dag genieten meer dan 350 voorzieningen reeds van deze opzet. We verzekeren dat de reeds ingediende evaluaties via het Federaal platform raadpleegbaar blijven.

Vanaf 6 juni 2023 zal het dus ook mogelijk zijn om evaluaties in te dienen op het Vlaams IT Platform BelRAI.

🎉 Succesvolle accreditatie voor de volgende instrumenten:

  • BelRAI – LTCF
  • BelRAI Screener

👉Zie l’accreditatie

 

➡️ Wat zijn de belangrijkste voordelen van TITAN BelRAI?

✅ Integratie: Een aantal vragen kunnen automatischop voorhand worden ingevuld, op basis van de informatie die al bekend is in het zorgdossier. Dit bespaart u kostbare tijd bij de registratie.

✅ Gebruiksvriendelijk:wij ontwikkelen een uitermate gebruiksvriendelijke module, veel gemakkelijker te gebruiken dan het standaard formulier.

✅ Belangrijke waarschuwingen worden direct in het zorgdossier weergegeven: Zo kunt u snel zien welke gebieden moeten worden beoordeeld en kunt u het zorgplan met een paar muisklikken aanpassen.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op via e-mail: sales@caresolutions.be