Malta Belgium organiseert haar eerste klantendag in Schelle op dinsdag 04 juli 2023

🎉 Deze bijeenkomst, exclusief voor onze klanten, vindt plaats in onze kantoren in Schelle van 8u30 tot 16u00. : MOLENBERGLEI – B-2627 SCHELLE.

Als gebruiker van onze oplossingen krijgt u de kans om de laatste ontwikkelingen van onze producten (EFact, Belraï, enz.) te ontdekken, om onze innovaties (TITANLINK en TITANLINK Nomade) te ontdekken en om samen met andere collega’s uit de praktijk en de medewerkers van Malta Belgium mee te bouwen aan de software van morgen.
Wij nodigen u uit in onze gebouwen voor een levendige discussie over uw behoeften, verwachtingen en ideeën, evenals spannende workshops die u in staat zullen stellen om uzelf in de toekomst te projecteren. Het zal ook een kans zijn om alle teams van Malta België te ontmoeten en een moment van gezelligheid te delen met uw medegebruikers van onze oplossingen.

📆 Op het programma voor de dag :

8u30-9u Onthaal met koffie/thee
9u-10u30 Inleiding en toekomstplannen
10u30-12u Praktische demo nieuwe e-zorgdossier TITANLINK
Lunchpauze De lunch wordt verzorgd door Malta Belgium
13u-16u Start workshops naar keuze :
• Workshop A : Demo nieuw e-zorgdossier; Titan Link Zorg & Animatie
• Workshop B : Demo mobiele zorgapplicatie; Titan Link Nomade
• Workshop C : Demo BelRAI module; Titan BelRAI (Federaal en Vlaams geaccrediteerd!)
• Workshop D : Service Desk (status openstaande tickets, vragen software, nieuwe versies
bestaande software, maak kennis met het team)

🕐 Wacht niet langer – de plaatsen zijn beperkt !
Om elke klant een plaats op deze bijeenkomst te kunnen garanderen, is de deelname beperkt tot maximaal 2 personen per vestiging.

➡️ Als je mee wilt doen, stuur ons dan een e-mail naar het volgende adres: fedoua.elkhanf@caresolutions.be onder vermelding van je achternaam / voornaam / naam voorziening / aantal deelnemers.