Woonzorgdossier (WZD)

Eén allesomvattende centrale fiche met bewonersinformatie en verplegingsbehoeften? Het woonzorgdossier speelt het klaar. Informatisering gericht op de dagelijkse praktijk van een zorgverlener.

Lees meer

Woonzorgmanagement (WZM)

Alles wat u nodig hebt voor het opstellen van wachtlijsten en een efficiënte, overzichtelijke facturatie. Het creëren van overzichtelijke rapporten maakt het eenvoudig voor het woonzorgmanagement om een geargumenteerde beslissing te nemen.

Lees meer

Medicatie, stock- en
voorschriftenbeheer (MSVB)

Volg nauwgezet uw voorraad medicijnen en hun vervaldata op. Met enkele klikken maakt u de individuele medicatieschema’s van uw bewoners. Ook tarifering per eenheid wordt heel wat eenvoudiger.

Lees meer

Forfait-simulatie

Simuleer zelf uw RIZIV-forfait op basis van actuele cijfers en optimaliseer uw HR-beleid.

Lees meer

KASSAPAKKET

Beheer een efficiënt betaalsysteem voor uw cafetaria of wasserij. Reken supplementen snel en correct af in cash of zet ze rechtstreeks op de individuele bewonersfactuur.

Lees meer

BelRAI

Integreer BelRAI in uw WoonZorgDossier.

Lees meer

Analytics

Zet data uit de verschillende softwaremodules uit in een overzichtelijke rapport en volg zo de KPI’s uit uw woonzorgcentrum op. Laat statistiek zijn werk doen, bestudeer indicatoren en zet een benchmark met andere zorginstellingen.

Lees meer

ZappS

In deze mobiele zorgapplicatie consulteren en registreren zorgverleners, artsen en familieleden meteen informatie in het woonzorgdossier, zelfs met beperkte wifi-dekking. Communicatie en administratie zijn nu overal mogelijk, op mobiele tablets.

Lees meer