TITANLINK is een uitmuntende oplossing, het faciliteert de zorg voor het zorgpersoneel,

biedt comfort aan de bewoners en het management houdt toezicht op alle aspecten van het WZC.

 

TITANLINK

TITANLINK is een uitmuntende oplossing, het faciliteert de zorg voor het zorgpersoneel, biedt comfort aan de bewoners en het management houdt toezicht op alle aspecten van het WZC.

Lees meer

TITANLINK Nomad

100% digitale software op tablet met oog op een optimale gebruikerservaring. TITANLINK NOMAD is een mobiele applicatie voor tablets met als grote voordeel dat het volledig autonoom werkt. De oplossing werkt dus zonder beperkingen van het WIFI-netwerk en biedt het essentiële hulpmiddel voor de dagelijkse verzorging van de bewoners.

Lees meer

BelRAI

Integreer BelRAI in uw WoonZorgDossier.

Lees meer

Woonzorgmanagement (WZM)

Alles wat u nodig hebt voor het opstellen van wachtlijsten en een efficiënte, overzichtelijke facturatie. Het creëren van overzichtelijke rapporten maakt het eenvoudig voor het woonzorgmanagement om een geargumenteerde beslissing te nemen.

Lees meer

Medicatie, stock- en
voorschriftenbeheer (MSVB)

Volg nauwgezet uw voorraad medicijnen en hun vervaldata op. Met enkele klikken maakt u de individuele medicatieschema’s van uw bewoners. Ook tarifering per eenheid wordt heel wat eenvoudiger.

Lees meer

Forfait-simulatie

Simuleer zelf uw RIZIV-forfait op basis van actuele cijfers en optimaliseer uw HR-beleid.

Lees meer

Kassapakket

Beheer een efficiënt betaalsysteem voor uw cafetaria of wasserij. Reken supplementen snel en correct af in cash of zet ze rechtstreeks op de individuele bewonersfactuur.

Lees meer

Analytics

Zet data uit de verschillende softwaremodules uit in een overzichtelijke rapport en volg zo de KPI’s uit uw woonzorgcentrum op. Laat statistiek zijn werk doen, bestudeer indicatoren en zet een benchmark met andere zorginstellingen.

Lees meer