Caresolutions ondersteunt jullie in de organisatie van zorg voor ouderen. In het kader daarvan worden heel wat gevoelige gegevens verzameld in het woonzorgdossier, de beveiliging hiervan is erg belangrijk.

Een belangrijk onderdeel van beveiliging is het up-to-date houden van de systemen waarin de Caresolutions applicaties werken. Software en Systeemupdates bevatten vaak correcties voor beveiligingslekken. Door deze up-to-date te houden bescherm je de systemen zodat virussen of hackers niet gebruik kunnen maken van deze kwetsbaarheden.

Systeemupdates kunnen ook verbeteringen en nieuwigheden met zich meebrengen die de performantie en stabiliteit van de omgeving verbetert. Up-to-date omgevingen hebben hierdoor beduidend minder crashes, foutmeldingen of andere technische problemen.

Systemen met gedateerde software kunnen zich ongewenst gedragen of mogelijks niet meer werken met de Caresolutions applicaties.

Caresolutions ondersteunt de ‘mainstream support lifecycle’ van Microsoft voor zowel de SQL Server versies (link) als Windows Server versies (link).

Voor mobiele applicaties kunt u de support lifecycles van respectievelijk Android (link) en Apple (link) terugvinden. Let op, smartphonefabrikanten bepalen vaak welke versies geïnstalleerd kunnen worden op een toestel.