Kassapakket

Beschrijving

Kassasysteem ontworpen voor woonzorgcentra

Een woonzorgcentrum moet naast het verblijf ook verschillende supplementen factureren aan de bewoners. Zo zijn er bezoekjes aan de kapper, pedicure of het winkeltje en vereisen ook consumpties in de cafetaria een degelijke administratie.

Het factureren van dergelijke supplementen hoeft geen administratieve rompslomp te zijn. Het kassapakket van Care Solutions verzamelt alle mogelijke supplementen in één handige tool en laat kiezen of u die cash wilt afrekenen of ze automatisch op de individuele bewonersfactuur wilt laten verschijnen.

Hoe werkt het kassapakket precies?

Het kassapakket is specifiek ontworpen voor gebruik met touchscreens en is steeds gekoppeld aan de WZM-module. Een intuïtieve interface geeft verschillende producten en diensten duidelijk weer. Zo kan iedereen, ook vrijwilligers, snel met dit kassasysteem werken. Maak en beheer zelf producten, diensten en prijzen. Ook het toevoegen van duidelijke productfoto’s is mogelijk.

De kassamodule registreert meteen alle cashbetalingen voor u en drukt een kasticket af. Tenzij u ervoor kiest op de supplementen achteraf op de bewonersfactuur te plaatsen. Bewoners en familieleden kunnen in dat geval steeds een tussentijds overzicht van de reeds gemaakte kosten opvragen.

Enkele praktische troeven van de Care Solutions kassasoftware

  • Directe link met WZM-module maakt notities op diverse papiertjes overbodig
  • Eenvoudige en snelle installatie van touchscreens
  • Houdt ook personeelsconsumpties en uitgaven door bezoekers bij
  • Het woonzorgmanagement beschikt over historische financiële en verbruiksdata
  • Genereer diverse verbruikslijsten en rapporten en filter op bewoner, periode, product, ….
  • Nieuwe bestellingen plaatsen bij leveranciers? U creëert meteen handige bestellijsten door minimumaantallen in te geven
  • Geen cash geld meer voorzien aan de kassa