Integreer BelRAI in uw WoonZorgDossier

Beschrijving

In januari 2022 verleende de Federale overheid aan Malta Belgium de allereerste accreditatie voor BelRAI. Concreet betekent dit dat onze BelRAI-oplossing in ons softwarepakket voldoet aan de opgegeven criteria. Voor ons en onze klanten is dit een eerste succesvolle mijlpaal van het BelRAI project. Onze gebruiksvriendelijke BelRAI-module is een kans om waarde toe te voegen aan het zorgdossier en de ouderenzorg te verbeteren. Zoals u wellicht al weet, zullen binnenkort alle bewoners van Vlaamse Woonzorgcentra op het BelRAI-platform geregistreerd moeten zijn. Tevens zullen de instellingen in Wallonië en Brussel eveneens van de voordelen van deze integratie kunnen genieten.

We ontvingen een goedkeuring voor volgende instrumenten:

  • LTCF (Long Term Care Facilities)
  • Pallive Screener
  • Paliatieve Zorg
  • BelRAI Screener

In het continuüm van de KATZ-schaal verhoogt BelRAI de kwaliteit van het zorgdossier van de bewoners alsook de evolutie ervan. Vanuit multidisciplinair standpunt is dit een belangrijke informatiebron welke de kwaliteit van de zorg in belangrijke mate zal verhogen.

Alles in één oplossing

Vergeet een koppeling met andere programma’s, met de integratie van BelRAI in WZD geniet u van alle voordelen en kan u garanderen op een kwalitatief en uniform zorgdossier. Binnen Care Solutions streven we naar een perfecte integratie in uw werkomgeving. In het WoonZorgDossier zal u de BelRAI toepassing kunnen gebruiken om evaluaties in te vullen en gevalideerde evaluaties te raadplegen met als doel het zorgplan te verbeteren. Dankzij het reeds bestaande zorgdossier in Care Solutions, kunnen zorgverleners op basis van deze informatie de antwoorden in de LTCF-evaluatie op een snellere en kwaliteitsvolle manier invullen.

Wat is de BelRai Screener?

Een verkorte screener die bepaalt welke bewoner nood heeft aan een volledige BelRAI-evaluatie. De BelRAI Screener is een nieuw instrument dat de zorgbehoeften zal bepalen bij volwassenen vanaf 18 jaar, en behoort tot één van de evaluaties dat beschikbaar zal zijn in onze BelRAI oplossing.

Wat zeggen onze klanten over de BelRAI oplossing van Malta Belgium – Care Solutions?

6 voordelen van de BelRAI oplossing in WZD

Ergonomie

Gebruiksvriendelijk: wij ontwikkelen een uitermate gebruiksvriendelijke module, veel gemakkelijker te gebruiken dan het standaard formulier.    veel gemakkelijker te gebruiken

 

Integratie 

Perfect geïntegreerd in uw werkomgeving:  bv. het automatisch recupereren van de administratieve gegevens van het bewonersdossier.

Waarschuwingen in het zorgdossier

Belangrijke waarschuwingen worden direct in het zorgdossier weergegeven : Zo kunt u snel zien welke gebieden moeten worden beoordeeld en kunt u het zorgplan met een paar muisklikken aanpassen.

Enkelvoudige authenticatie

Tussen uw specifieke zorgtoepassing en de BelRAI tool : u dient zich niet opnieuw aan te melden met gebruikersnaam en wachtwoord.

Efficiënt

Een aantal vragen kunnen automatisch op voorhand worden ingevuld, op basis van de informatie die al bekend is in het zorgdossier. Dit bespaart u kostbare tijd bij de registratie.

Visualisatie resultaten

Grafische voorstelling van de resultaten zal een pertinente en visuele interpretatie van de gegevens toelaten.

GDPR proof 

Dankzij onze geïntegreerde BelRAI module geniet u van een maximaal veiligheidsniveau volgens de GDPR normen.

Als je hierover meer wilt weten en met onze BelRAI module wil opstarten, kan je ons telefonisch bereiken op 03 800 58 00 of per e-mail :  sales@caresolutions.be