Investeer in een kwalitatief en geïntegreerd zorgdossier

De komst van BelRai is een echte uitdaging en een kans om uw software voor geïntegreerde zorgdossiers zorgvuldig te selecteren.

Het zorgdossier moet u in staat stellen om efficiënt informatie van uw bewoners te verzamelen om het gebruik van BelRAI te optimaliseren.

De integratie van ons zorgdossier en BelRAI oplossing maakt het mogelijk om bewonersinformatie efficiënt te gebruiken in de LTCF-beoordeling. Antwoorden worden automatisch, snel en kwaliteitsvol ingevuld.

 

BelRAI, een krachtig en evolutief instrument

BelRAI is een instrument om kwetsbare personen beter op te volgen en het zorgplan te verbeteren via een nauwkeurig beoordelingsprotocol.

Dankzij de rechtstreekse integratie van BelRAI in het WoonZorgDossier werkt Care Solutions volledig onafhankelijk, er is geen koppeling nodig met andere programma’s enkel met de BelRAI database van de overheid.

Het instrument is nog in ontwikkeling aangezien de overheid de verschillende BelRAI instrumenten geleidelijk integreert in Vlaanderen.

Wij volgen de aankondigingen en veranderingen van de overheid dan ook op de voet om ze in onze eigen BelRAI oplossing te integreren zodat u aan de slag kan gaan met een krachtig en geldig beoordelingsinstrument.

De BelRAI Screener is één van de beoordelingen die in onze oplossing beschikbaar zal zijn.

 

Profiteer van 20% korting, geldig tot eind juli, en ontdek onze BELRAI-module in het zorgdossier van Care Solutions.