Update BelRAI: De Federale overheid verleende de allereerste accreditatie aan Malta Belgium

Op 13/01/2022 doorliep het ontwikkelingsteam van Malta Belgium verschillende scenario’s om aan te tonen dat onze BelRAI module voldoet aan de opgegeven criteria en met succes. De Federale overheid verleende de eerste accreditatie aan onze BelRAI-oplossing. Dit betekent dat de BelRAI instrumenten in ons zorgdossier goedgekeurd zijn voor gebruik.

Welke BelRAI-instrumenten vindt u in ons softwarepakket?

De Federale overheid verleende een goedkeuring voor volgende instrumenten:

  • LTCF (Long Term Care Facilities)
  • Pallive Screener
  • Paliatieve Zorg
  • BelRAI Screener

BelRAI, een krachtig en evolutief instrument

BelRAI is een instrument om kwetsbare personen beter op te volgen en het zorgplan te verbeteren via een nauwkeurig beoordelingsprotocol. Dankzij de rechtstreekse integratie van BelRAI in het WoonZorgDossier werkt Care Solutions volledig onafhankelijk, er is geen koppeling nodig met andere programma’s enkel met de BelRAI database van de overheid.

De komst van BelRAI is een echte uitdaging en een kans om uw software voor geïntegreerde zorgdossiers zorgvuldig te selecteren.

Het zorgdossier moet u in staat stellen om efficiënt informatie van uw bewoners te verzamelen om het gebruik van BelRAI te optimaliseren.

De integratie van ons zorgdossier en BelRAI oplossing maakt het mogelijk om bewonersinformatie efficiënt te gebruiken in de LTCF-beoordeling. Antwoorden worden automatisch, snel en kwaliteitsvol ingevuld.

Profiteer van de tijdige aanbieding van 20% korting en start met onze BelRAI module.