CORONA (COVID-19) : REGISTRATIES EN MELDINGEN

 

Beste klanten,

Naar aanleiding van de toenemende evolutie van de besmetting met het coronavirus COVID-19 in België en ook in onze woonzorgcentra heerst er onduidelijkheid en ongerustheid.
We volgen de ontwikkelingen op en proberen u zo optimaal mogelijk te ondersteunen.
Wij denken dan alvast aan volgende zaken en geven verdere toelichting hoe onze software u en uw organisatie kan ondersteunen:

Verplichte registraties

Om zicht te houden op de uitbraak van COVID-19 in woonzorgcentra en centra voor kortverblijf en om advies te kunnen verlenen over uitbraakbeheersing, dienen alle woonzorgcentra  dagelijks via het e-loket een aantal gegevens te bezorgen:

◊ Registratie via het e-loket in Vlaanderen

◊ Registratie via e- portaal in Wallonië

Covid-19 registreren in WZD (het groene huisje):

Om het vermoeden of de diagnose van “Covid-19” besmetting te registreren hebben we voor u een korte handleiding uitgewerkt met enkele voorbeeld protocollen.
U kan de handleiding opvragen via volgende link : COVID-19 Stappenplan

#samensterk – bedankt!

We wensen u te danken voor de vele inspanningen die u al geleverd hebt en ongetwijfeld nog gaat leveren om uw bewoners en uw medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen de gevolgen van deze nieuwe ziekte.

We helpen graag daar waar mogelijk !
Heeft u verdere vragen over dit topic? Aarzel niet ons te contacteren via 03/800.58.00 of via servicedesk@caresolutions.be.

Het Care Solutions Team