Woonzorgmanagement

Beschrijving

Onmisbare tool voor succesvol woonzorgmanagement

Het WZM-pakket van Care Solutions vergemakkelijkt het management van uw zorginstelling aanzienlijk. Vereenvoudig complexe facturatie aan mutualiteiten en bewoners en neem geargumenteerde beslissingen dankzij up-to-date cijfermateriaal.

De gestroomlijnde gegevensuitwisseling met andere modules van Care Solutions stelt zowel informatie vanop de werkvloer als financiële cijfers in een handomdraai beschikbaar. Zo berekent u snel ROI’s en werkt u vlot doordachte actiepunten uit voor de optimalisatie van het werk- en aankoopbeleid.

Elektronische facturatie

Het WZM-pakket is geaccrediteerd voor gegevensuitwisseling met het e-Health-platform. Dankzij de rechtstreekse communicatie met MyCareNet stuurt u in enkele klikken digitale zorginformatie en/of facturen door naar de betrokken ziekenfondsen. De RIZIV- en bewonersfacturatie exporteert u bovendien eenvoudig naar uw boekhoudpakket. Zo hebt u uw financiële zaken steeds en overal op orde!

Wat kan deze software voor woonzorgmanagement nog?

  • Maak snel wachtlijsten aan via het geïntegreerde wachtlijstenbeheer en verzend automatisch mails met updates over beschikbare plaatsen
  • Aangepaste modules voor DVC (dagverblijfcentrum), KVC (kortverblijfcentrum), autonoom wonen, zorghotels, serviceflats, …
  • Vul diverse documenten en rapporten in uw eigen huisstijl in via de DocMan-module met gegevens uit de database
  • Gemaakte kosten bij toeleveranciers verschijnen automatisch op de bewonersfactuur
  • Creëer diverse managementrapporten
  • Maak gebruik van de RIZIV-herberekeningsmodule en koppel eventueel een aparte RIZIV-module