korting_wondzorgmodule_2.0

De nieuwe wondzorgmodule 2.0

De nieuwe wondmodule is uitgebreider, slimmer en laat toe efficiënter te werken. Om optimaal en kwaliteitsvol wonden te registreren en op te volgen, raden we aan om te starten met of om te schakelen naar WondZorg2.0.

 

Wat zijn de mogelijkheden in de wondzorgmodule?

 • Nieuwe wonde aanmaken
 • Risicobepaling
 • Decubitus preventie
 • Observaties raadplegen die gekoppeld zijn aan alle wonden van de bewoners
 • Historiek van de huidige én genezen wonden raadplegen

 

Wat zijn de nieuwigheden van Wondzorg2.0?

 1. Duid alle mogelijke plaatsen aan op het menselijk lichaam. In de vorige versie is er ook een anatomische afbeelding van het menselijke lichaam maar daar zijn de wonden vast bepaald. U kan van deze plaatsen niet afwijken. Met de nieuwe wondzorgmodule selecteert u op een specifieke plaats een wonde aan. Bovendien kan u bv. drie verschillende wonden op de onderarm registreren, u kan deze alle drie ingeven op de plaats waar deze zich bevinden.
 2. Voeg eigen protocollen toe aan de module. De protocollen beperken zich niet enkel tot een rode/gele of zwarte wonde. U kan per type wonde een ander protocol ingeven indien gewenst. De verschillende protocollen worden voorgesteld door het programma bij eenzelfde wonde met verschillende eigenschappen (decubitus graad 4 met of zonder infectie en/of necrose, …)
 3. Plan informatieve taken in net als comfort- en detailzorg en parameters. De taken kan u laten verschijnen zolang een wonde aan bepaalde eigenschappen voldoet. Als de wonde niet meer aan de vereiste eigenschappen voldoet, worden deze taken stopgezet vanuit de wondzorgmodule. Het programma meldt dit vooraleer deze stop te zetten. Bijvoorbeeld het nemen van een kweek bij infectie van een wonde. Zolang er een infectie is, kan er om de x tijd een kweek worden ingepland vanuit de module.
 4. De nieuwe wondzorgmodule onthoudt welke taken bij een vorige classificering zijn stopgezet en vraagt bij een nieuwe classificering wat u wenst te doen met deze taken.
 5. Maak protocollen slechts één keer aan in de instellingen. De protocollen kunnen echter nog wel op bewonersniveau worden aangepast. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het tijdstip waarop de wonde verzorgt dient te worden of het gebruik van bepaalde producten bij een allergie.
 6. De mobiele app ZappS werkt enkel met Wondzorg 2.0.
 7. ZappS mét Wondzorg2.0 laat toe rechtstreeks foto’s te nemen van de wonden en deze toe te voegen.

 

van_20_tot_50_korting

Geniet van een KORTING van 20% tot 50% en ontdek onze WondZorgmodule 2.0.

Ik ben geïnteresseerd