URA.Web

Een onmisbare tool voor zorgbedrijven en hun sociaal secretariaat

De zorgsector kampt voortdurend met een onhoudbaar personeelstekort. Om de kwaliteit in de zorg te blijven waarborgen, dient u het beschikbare zorgpersoneel zo optimaal mogelijk in te zetten. Dit vereist uitvoerig plannen en geregeld bijsturen.

Speciaal voor de zorgsector heeft Care Solutions een handige softwareoplossing ontworpen om de organisatie van uw verzorgend personeel zo efficiënt mogelijk te regelen.

De URA-tool centraliseert gegevens uit diverse aspecten van uw personeelsmanagement en geeft alles overzichtelijk weer in een intuïtieve interface. Deze module is online raadpleegbaar. Zo zijn uw HR-data altijd beschikbaar, waar u ook bent.

Uw sociaal secretariaat brengt de maandelijkse loonadministratie meteen in orde dankzij directe links naar de nodige gegevens uit uw URA-systeem.

Bovendien wordt ook uw zorgpersoneel beter van deze module. Dankzij herhaalbare werkschema’s vermijdt u onderbezetting. Met één blik op de vakantieteller ziet u op hoeveel verlofdagen ieder personeelslid nog recht heeft.

Voordelen van URA.Web:

  • Wissel eenvoudig personeelsgegevens uit voor de loonadministratie van uw diverse sociale secretariaten
  • Stel uurroosters en vakantieplanningen op, rekening houdend met de gewenste en verplichte minimumbezetting
  • Registreer in enkele klikken de gewerkte uren en prestaties van uw zorgpersoneel
  • Hou een overzicht bij van de bijscholingen van uw zorgpersoneel
  • Toets via de RIZIV-simulatiemodule de effectieve bezetting in VTE’s af aan de ontvangen of nog te ontvangen tegemoetkomingen

URA.Web stroomlijnt uw verschillende woonzorgcentra

  • URA is volledig webbased. Met een specifiek webadres en een persoonlijke login raadpleegt u uw URA-dossiers online. Zeer handig als u personeelsdirecteur bent van een grotere groep woonzorgcentra en vaak op verschillende locaties snel even iets wilt controleren. Ook voor thuiswerkers is dit uitermate handig.
  • Een koppeling van URA aan de RIZIV-simulatiemodule bezorgt u een accuraat overzicht van de aanwezige competenties in één specifiek woonzorgcentrum of in uw hele groep.
  • Het URA-pakket verzamelt personeelsdata van alle verschillende zorginstellingen in uw groep in één overzichtelijke centrale databank. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar biedt u uw sociaal secretariaat ook heel wat voordelen!

Bespaar nog meer tijd met het URA-systeem voor tijdsregistratie

In URA.Web dient u de werkuren zelfs niet meer handmatig in te voeren. Verbindt de URA-software bijvoorbeeld met een prikklok. De deur openen met de personeelsbadge volstaat dan om aankomst en vertrek van uw personeel te registreren. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden die de koppeling van URA met andere modules u biedt.

Gelieerde producten

Forfait-simulator

Met een precieze VTE-berekening maakt u een correcte forfait-simulatie aan.

Uw return (ROI)

Optimaliseer uw personeelsorganisatie met URA.Web. Dankzij deze software bespaart u niet alleen veel tijd, maar vermijd u ook een onderbezetting van uw personeel.